sâmbătă, 26 decembrie 2009

moarte.

In viata se intampla rareori sa iti intre o persoana atat de speciala ca ea.Sa iti intre e putin spus,sa tropaie peste trecutul tau cu tocurile ei enorme si vulgare,sa iti poarte ratiunea de a fi undeva intre dres si pielea ei palida.

Pac Tac,putin parfum,un ras zgomotos de vaca in calduri,un accent bizar si o privire calda si tu te-ai cacat pe tine.Da.In timp ce ea se serveste cu serbet de portocale si tu te astepti sa te priveasca de sus,sa fie ingamfata,ca doar are trei ceritificate,ea rade modest si isi mozoleste gura cu serbet de portocale.
Serbet de portocale.
In viata,nu poti avea o asemenea persoana langa tine decat pentru scurt timp.Si de pierdut,nu o pierzi decat o singura data.
Ti-o spun prietene,din exeperienta mea de fiica,mama,verisoara,sora si iubita.
Nu te mai smiorcai atat.Stiu ce-ai iubit la ea,e evident,e perfecta,perfecta pentru tine,perfecta pentru mine,perfecta in orice loc ai pune-o,desi la inceput pare sa aiba numai perle bronzante in cap.
Servetelele sunt dincolo,suflat-ti mucii.
Da,s-a carat.A plecat.
Si pe mine m-a parasit.Dar invidia ce am crescut-o in suflet nu ma va parasi niciodata.Poate sa mai moara odata,poate sa mai moara de doua ori,poate sa moara in fiecare zi,tot am sa o invidiez.
Stii de ce?Pentru ca avea doctorat in stralucire.Pentru ca stralucea din ea,pentru ca am fost convinsa ca a inghit o bucata din soare cand s-a nascut.
Nu mai plange.
A murit ca o proasta.
Toti prostii mor.
Sufla-ti in pizda matii mucii.

Niciun comentariu:

Vae Soli

"Pe urma nu va mai fi timp....Va fi si pentru mine lumea un fenomen intamplator..."